27.4.2009

Parasta nytKahvila/deli enjoy.itissä saa mahtavaa aamiaista pitkin päivää. Vaihtoehtoina ovat tuore hedelmäsalaatti luonnonjugurtilla + tee/cafe au lait tai puuro ananashillolla, täysjyväcroissant + tee/cafe au lait viiden euron hintaan! Kahvilan valikoima on muutenkin virkistävä poikkeus kaupungin kahviloiden joukossa.Hellyyttävät ja minimalistiäidin silmää mielyttävät lasten pandateekupit Tokiokanista.


Kuva: The Metropolitan Museum of Art

Kubismi ei aina ihan onnistuneesti siirtynyt taideteollisuuteen ja arkkitehtuuriin, mutta tuloksia voi nähdä kiinnostavassa näyttelyssä Amos Andersonin taidemuseossa. Näyttely päättyy 4.5.

4 kommenttia:

Haarukka kirjoitti...

Hyvä kahvilavinkki. Kuulostaa houkuttelevalta; täytynee marssia kokeilemaan.

Sad But True kirjoitti...

Sulla on aivan ihana blogi!!Mä inspiroiduin kaikista ruokaohjeista ihan hirvittävästi ja päätin myös että vietän tänä vuonna kiitospvää ihan vaan jotta saan tehdä näitä ihania ruokaohjeitasi! <3 mahtava blogi tosiaan,minusta tulee vakituinen lukija! :)

Sirpa Kaajakari kirjoitti...

Sad But True, voi kuinka ihana kuulla! Kiitos!

Sirpa, Essun ja lusikan Amerikan kirjeenvaihtaja

Ilona kirjoitti...

Haarukka, kannattaa tosiaan käydä! Kahvilassa on muutenkin loistava tarjonta itse tehtyjä ja usein vaihtuvia herkkuja. Muutamina esimerkkeinä aamiaisen lisäksi edullinen keittolounas, avocadoshake, erilaiset juustokakut ja eurolla desi kuivattuja hedelmiä. Kaikki vaikuttaa aina tuoreelta ja hyvälaatuisista raaka-aineista tehdyltä.