16.4.2010

Limonaadi

 
Asiakas maksoi hieronnan oman puunsa sitruunoilla ja tein limonaadia. Käytin sokerin sijaan agave-siirappia.

Sitruunalimonaadi

5-6 sitruunan mehu (sekosin laskuissa)
5 dl vettä (tai kivennäisvettä, jos haluat poreilevan limonadin, käytin itse tavallista kraanavettä)
2 dl agave-siirappia
paljon jäitä

Laita ainekset suureen kannelliseen astiaan ja sekoita ravistamalla. Kaada kannuun tai laseihin. Nauti!

7 kommenttia:

Hannele/Omenaminttu kirjoitti...

Oi, ihanan raikasta! Ja sitruunat suoraan puusta, wau :)

Jael kirjoitti...

Limonaadi tuoreista sitruunoista,mikä oliskaan parempaa:-)

Pau kirjoitti...

Oijoijoi... vesi kielellä, olen kirpeän ja happaman ystävä, joten tämä voisi olla nappimakuni:)

Sirpa Kaajakari kirjoitti...

Tuoreet sitruunat maistuivat yllättävän erilaisilta kuin mihin olen Suomessa tai muualla tottunut sitruunoita syödessäni. Eivät olleet edes yhtä kirpeitä ja juomastakin tuli melkein makeaa! No siirappi makeutti tietysti tosi paljon myös. :)

Eeva kirjoitti...

Nyt alkoi suu pölisemään kuin beduiinin sandaali...juuri nyt maistuisi lasillinen limonaadia! Ihanan keväinen tunnelma!

P. P. kirjoitti...

Sirpa, moi :). Olen joskus tehnyt vähän vastaavaa simaa, tänä vuonna jäi tosin tekemättä. Makeutukseen hieman Intiaanisokeria ja ripaus kanelia. Tosi kiva, että olet kirjannut tämän ylös - pitää ottaa ohje säännöllisempään käyttöön!

t. Päivi

Sirpa Kaajakari kirjoitti...

Päivi! Kuulostaa hyvältä! :)