Asiakas maksoi hieronnan oman puunsa sitruunoilla ja tein limonaadia. Käytin sokerin sijaan agave-siirappia.
Sitruunalimonaadi
5-6 sitruunan mehu (sekosin laskuissa)
5 dl vettä (tai kivennäisvettä, jos haluat poreilevan limonadin, käytin itse tavallista kraanavettä)
2 dl agave-siirappia
paljon jäitä
Laita ainekset suureen kannelliseen astiaan ja sekoita ravistamalla. Kaada kannuun tai laseihin. Nauti!
7 kommenttia:
Oi, ihanan raikasta! Ja sitruunat suoraan puusta, wau :)
Limonaadi tuoreista sitruunoista,mikä oliskaan parempaa:-)
Oijoijoi... vesi kielellä, olen kirpeän ja happaman ystävä, joten tämä voisi olla nappimakuni:)
Tuoreet sitruunat maistuivat yllättävän erilaisilta kuin mihin olen Suomessa tai muualla tottunut sitruunoita syödessäni. Eivät olleet edes yhtä kirpeitä ja juomastakin tuli melkein makeaa! No siirappi makeutti tietysti tosi paljon myös. :)
Nyt alkoi suu pölisemään kuin beduiinin sandaali...juuri nyt maistuisi lasillinen limonaadia! Ihanan keväinen tunnelma!
Sirpa, moi :). Olen joskus tehnyt vähän vastaavaa simaa, tänä vuonna jäi tosin tekemättä. Makeutukseen hieman Intiaanisokeria ja ripaus kanelia. Tosi kiva, että olet kirjannut tämän ylös - pitää ottaa ohje säännöllisempään käyttöön!
t. Päivi
Päivi! Kuulostaa hyvältä! :)
Lähetä kommentti