Nämä muffinssit sopivat hyvin iltateelle, brunssille tai tietysti piknikille, nyt kun piknik-kauden avaus on vain ajan kysymys.
Fetamuffinssit (noin 20 kpl pieniä)
4 dl vehnäjauhoja
2 dl ruislesettä tai -hiutaleita
2 tl leivinjauhetta
3 munaa
3 dl maitoa
½ dl öljyä
paljon yrttejä (rosmariini sopii erityisen hyvin)
fetaa maun mukaan isohkoina paloina
aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Voitele kestovuoka tai lisää taikinaan hieman öljyä, jos käytät kertakäyttövuokia. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
3 kommenttia:
Hyvältä näyttää. Pakko oli myös tulla ihailemaan tuota header-kuvan lautasen reunaa. Huikea!
Olisikohan tuo lautanen niitä Sirpan Barbadoksen-tuliaisia vai jostain ihan muualta...
Lautanen on isokokoinen, oikeastaan ennemminkin suurehko vati, ja ostin sen amerikkalaisesta Target-supermarketista. Kävin ihailemassa sitä monta kertaa ja keksin lopulta jonkun tekosyyn ostaa sen. :D
Lähetä kommentti